Varaa

Lisätietoja
Lisätietoja

Jos tarvitsemasi kirja ei ole hyllyssä, voit tehdä siihen varauksen verkossa. Vaihtoehtoisesti pyydä kirjaston henkilökuntaa tekemään varaus. Varaus on voimassa puoli vuotta sen tekemisestä.

Saat sähköpostiviestin, kun varaamasi aineisto on noudettavissa. Varatut kirjat säilytetään kirjastossa 3 arkipäivää. Varaaminen on ilmaista. 

Varauksen tekeminen Finnassa
HUOM! Tritonia Allegron aineistoja ei voi varata Finnassa, ota yhteyttä osoitteeseen allegro@tritonia.fi.


Lyhytlainoja, laitos-/opettajankappaleita, projektilainoja, lehtiä ja itselläsi jo lainassa olevia kirjoja ei voi varata. Myöskään hyllyssä olevaa kirjaa ei voi itse varata Finnan kautta.

Etävarastoissa sijaitsevat osa yleiskokoelmaa, vanhemmat aikakauslehdet sekä yliopiston, Novian ja Vamkin opinnäytteet ja erikoiskokoelmat. Lainattavaa aineistoa voi tilata Finnan kautta, vain kirjastossa luettavaksi tarkoitettu aineisto tilataan erillisellä lomakkeella. Tällaista ei-lainattavaa aineistoa ovat lehdet, Novian opinnäytteet ja erikoiskokoelman aineisto.

Henkilökunta noutaa tilatun aineiston joka arkipäivä etävarastosta, jonka jälkeen se on asiakkaan noudettavissa varattujen kirjojen hyllystä kirjastosta.


Tritoniassa Vaasassa on käytössä varausten itsepalvelunouto. Jokaisella asiakkaalla on varaustunnus, jonka perusteella varatut kirjat järjestetään noutohyllyyn.

 

Varauksen peruuttaminen

Jos haluat perua varauksen, josta olet saanut saapumisilmoituksen, ilmoita siitä sähköpostitse kirjastoon osoitteeseen loans@tritonia.fi.

 

Hyllyssä olevan aineiston maksullinen varaaminen (Tritonia Express)

Tritonia Express palvelumaksu (2€/kirja) peritään, kun haluat, että kirjastossa hyllyssä oleva kirja varataan ja laitetaan sinulle sivuun. Noudat kirjan kyseisestä toimipisteestä.

Hyllyssä olevia kirjoja on mahdollista varata puhelimitse tai sähköpostitse arkipäivisin. Palvelu on ilmainen korkeakoulujemme henkilökunnalle ja liikuntaesteisille.

 

Allegro - Vaasa kirjalähetykset

Voit halutessasi tilata kirjoja toimipisteestä toiseen Vaasa-Pietarsaari välillä. Huom! Lyhytlainoja ja kurssikirjoja ei lähetetä toimipisteestä toiseen. Palvelu on maksullinen korkeakoulujen opiskelijoille (5€/kirja) ja ulkopuolisille asiakkaille (10€/kirja). Korkeakoulujen opettajat ja liikuntaesteiset asiakkaat voivat tilata kirjoja ilmaiseksi.

Postilähetykset lähetetään toimipisteistä aina keskiviikkoisin. Jos haluat tilata kirjan toisesta toimipisteesta, ota yhteyttä loans@tritonia.fi.

© Tritonia 2014-2022