Varaa ja tilaa

Lisätietoja
Lisätietoja

Kirjastossa oleva aineisto

Kirjastossa sijaitsevat kurssikirjat sekä käytetyin ja uusin aihe- ja tutkimuskirjallisuus. Kirjastossa paikalla olevat kirjat haetaan suoraan hyllystä, eikä niitä voi varata Finnassa. Jos kaikki niteet (mahdollisia lyhytlainoja lukuun ottamatta) ovat lainassa, voit tehdä varauksen Finnassa.

 

HUOM! Näitä aineistoja ei voi varata:

•    kirjastossa hyllyssä saatavilla olevia kirjoja (ks. Tritonia Express)
•    lyhytlainoja
•    itselläsi lainassa olevaa aineistoa
•    opettajankappaleita ja projektilainoja


HUOM! Tritonia Allegron aineistoja ei voi varata tällä hetkellä Finnassa. Ota yhteyttä tritonia.allegro@novia.fi -osoitteeseen.

 

Etävarastoissa oleva aineisto

Lainattavat aineistot

Muu aihe- ja tutkimuskirjallisuus on sijoitettu kirjaston ulkopuolella oleviin etävarastoihin. Nämä aineistot tilataan etukäteen Finnassa. Henkilökunta hakee aineistot etävarastoista päivittäin.

Aineistot lukusalikäyttöön

Etävarastoihin on myös sijoitettu lehtien vanhempia vuosikertoja, erikoiskokoelmia ja muita aineistoja, joita ei lainata. Näitä aineistoja ei tilata Finnassa. Tee tilauksesi tällä lomakkeella.

Varauksen/tilauksen tekeminen

Katso ohjeet Varauksen tekeminen Finnassa

 

Nouda ja lainaa varaamasi aineisto

Saat saapumisilmoituksen sähköpostitse, kun varaamasi tai tilaamasi aineisto on noudettavissa ja lainattavissa. Aineisto on noudettavissa varaushyllystä 3 aukiolopäivän ajan. Tritoniassa (Vaasa) löydät varauksesi henkilökohtaisen varaustunnuksesi neljän viimeisen numeron mukaan. Voit tarkistaa viimeisen noutopäivän ja varaustunnuksesi saapumisilmoituksesta, Tuudo-sovelluksesta tai Finnassa (Oma tili).


Muista lainata varauksesi laina-automaatilla!
 

Varauksen peruuttaminen

Jos haluat perua varauksen, josta olet saanut saapumisilmoituksen, ilmoita siitä sähköpostitse kirjastoon osoitteeseen loans@uwasa.fi.

 

Hyllyssä olevien kurssikirjojen maksullinen varaaminen (Tritonia Express)

Tritonia Express palvelumaksu (2 €/kirja) peritään, kun haluat, että kirjastossa hyllyssä oleva kurssikirja varataan ja laitetaan sinulle sivuun. Noudat kirjan kyseisestä toimipisteestä.

Hyllyssä olevia kurssikirjoja on mahdollista varata puhelimitse tai sähköpostitse arkipäivisin. Palvelu on ilmainen korkeakoulujemme henkilökunnalle ja liikuntaesteisille.

 

Allegro - Vaasa kirjalähetykset

Voit halutessasi tilata kirjoja toimipisteestä toiseen Vaasa-Pietarsaari välillä. Huom! Lyhytlainoja ja kurssikirjoja ei lähetetä toimipisteestä toiseen. Palvelu on maksullinen korkeakoulujen opiskelijoille (5 €/kirja) ja ulkopuolisille asiakkaille (10 €/kirja). Korkeakoulujen opettajat ja liikuntaesteiset asiakkaat voivat tilata kirjoja ilmaiseksi.

Postilähetykset lähetetään toimipisteistä aina keskiviikkoisin. Jos haluat tilata kirjan toisesta toimipisteesta, ota yhteyttä loans@uwasa.fi.

© Tritonia 2014-2024