Kirjastokortti ja PIN-koodi

Lisätietoja
Lisätietoja

 

1. Luo kirjastokorttisi

Tuudo-sovellusta käyttävät opiskelijat (Vaasan yliopisto ja Novia)

Vaasan yliopiston ja Novian opiskelijana kirjastokorttisi löytyy Tuudo-sovelluksesta. Lataa sovellus, kirjaudu sisään ja luo kirjastokortti sovelluksessa. Jos sinulla on Tritonia-kirjastokortti ennestään sovellus löytää korttisi automaattisesti. Tarvittaessa voit myös lisätä kortin manuaalisesti kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Muista luoda kirjastokortillesi PIN-koodi ja lisätä kortti Finna-tiliisi (katso kohdat 2 ja 3).

Tuudo ei toistaiseksi ole käytössä VAMKilla.

 

Tuudo-ohje

 

Muut opiskelijat ja henkilökunta Vaasan yliopistossa, VAMKilla ja Novialla sekä muiden HAKA-korkeakoulujen käyttäjät

Luo ensin itsellesi kirjastokortti kirjastokorttilomakkeella. Kirjaudu käyttämällä HAKA-tunnistusta oman korkeakoulun käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

 

Kirjastokorttilomake

 

Kun olet täyttänyt kaikki tiedot, järjestelmä luo sinulle automaattisesti kirjastokortin. Jatka tämän jälkeen luomalla kortillesi PIN-koodi ja lisäämällä korttisi Finna-tiliin (katso kohdat 2 ja 3).

 

Muut asiakkaat

Voit täyttää kirjastokorttilomakeen myös kirjautumatta. Tässä tapauksessa sinun pitää todistaa henkilöllisyytesi ja aktivoida kirjastokortti kirjaston asiakaspalvelupisteessä. Tämän voit tehdä aikaisintaan noin 3 päivää lomakkeen täyttämisen jälkeen. Kun olet saanut kirjastokorttisi, sinun pitää vielä luoda kortillesi PIN-koodi.

 

2. Luo kortillesi PIN-koodi

Tarvitset PIN-koodia esimerkiksi kun lainaat kirjastossa.


LUO UUSI PIN-KOODI

 

Täytä lomakkeeseen kirjastokorttisi numero ja kirjastojärjestelmään tallennettu sähköpostiosoitteesi. Kun olet täyttänyt tiedot, saat sähköpostiisi PIN-koodin asettamislinkin. Klikkaa linkkiä ja aseta viisinumeroinen PIN-koodi. PIN-koodissa on 5 numeroa, ei kirjaimia.

Jatkossa PIN-koodin voi muuttaa Finna-hakupalvelussa: Kirjaudu sisään omiin tietoihisi ja vaihda koodi kohdassa omat tiedot

 

3. Lisää korttisi Finna-tiliin

Kirjaudu HAKA-tunnuksilla oman korkeakoulusi Finna-näkymään.


VAASAN YLIOPISTON FINNA

VAASAN AMMATTIKORKEAKOULUN FINNA

YRKESHÖGSKOLAN NOVIAN FINNA

 

Liitä kirjastokortti Finna-tiliisi antamalla kortin numero ja PIN-koodi. Jatkossa riittää, että kirjaudut HAKA-tunnuksilla nähdäksesi Finnassa myös kirjastokorttiisi liittyvät tiedot kuten lainat, varaukset jne.

 

4. Kortti on valmis

Kortti on henkilökohtainen ja lainaaja on aina vastuussa lainaamastaan aineistosta.

Tervetuloa kirjaston käyttäjäksi! Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä loans@uwasa.fi

© Tritonia 2014-2023