Maksut ja maksaminen

Lisätietoja
Lisätietoja

Maksut

Myöhästyneistä lainoista peritään palveluhinnaston mukainen myöhästymismaksu.

Lainauskieltoon joutuu, kun maksujen määrä on 10 € tai enemmän. Lainauskiellossa oleva asiakas ei voi lainata, varata eikä uusia lainoja. Lainauskielto poistuu, kun maksut maksetaan kokonaan tai lyhennetään alle lainakieltorajan.


Tritonian korkeakoulujen henkilökunnalle ei kerry päiväkohtaisia myöhästymismaksuja, mutta lainauskielto astuu voimaan, mikäli karhuttua aineistoa ei palautuskehotuksista huolimatta palauteta. Lainausoikeus palautetaan heti, kun karhuttu aineisto palautetaan ja lainakieltomaksu (10€) maksetaan.

Enimmäismyöhästymismaksu on 10 euroa/laina. Lyhytlainoissa enimmäismyöhästymismaksu on 12 euroa/laina.

Mikäli lainaa ei useista kehotuksista huolimatta palauteta, kirjasto lähettää asiakkaalle laskun aineistosta. Myös vahingoittunut, tuhoutunut ja kadonnut aineisto on korvattava.


Maksaminen

Myöhästymismaksut voi maksaa Tritonia-Finnassa verkkomaksuna. Tritoniassa Vaasassa voi maksaa kortilla. Korkein perittävä maksu kerrallaan on 100 euroa.


Verkkomaksaminen Tritonia-Finnassa

Verkkomaksaminen onnistuu Tritonia-Finnassa kotimaisten verkkopankkien kautta ja maksukorteilla. Voit maksaa verkossa myöhästymismaksut palautetuista tai uusituista lainoista.


Kun maksat verkossa, maksettavaksi tulee koko summa.

 

Ohjeet:

  • Kirjaudu sisään Finnaan
  • Siirry oman tilisi Maksut-välilehdelle
  • Valitse Siirry maksamaan
  • Kun olet suorittanut maksun, palaa takaisin Finnaan, jotta maksu rekisteröityy kirjaston järjestelmään ilman viivettä.
  • Verkkomaksaminen ei ole mahdollista huoltokatkon aikana.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

© Tritonia 2014-2024