Maksut ja maksaminen

Lisätietoja
Lisätietoja

Myöhästymismaksut

Myöhästyneistä lainoista peritään palveluhinnaston mukainen myöhästymismaksu.

Lainauskieltoon joutuu, kun maksujen määrä on 10 € tai enemmän. Lainauskiellossa oleva asiakas ei voi lainata, varata eikä uusia lainoja. Lainauskielto poistuu, kun maksut maksetaan kokonaan tai lyhennetään alle lainakieltorajan.


Enimmäismyöhästymismaksu on 10 euroa/laina. Lyhytlainoissa enimmäismyöhästymismaksu on 12 euroa/laina.

 

Tritonian korkeakoulujen henkilökunnalle ei kerry päiväkohtaisia myöhästymismaksuja, mutta palauttamattomasta lainasta lähetetään lasku ja lainauskielto astuu voimaan.


Korvausmaksut

Kirjat katsotaan asiakkaalta kadonneiksi*, mikäli ne ovat palauttamatta vielä 50 päivää eräpäivän jälkeen. Mikäli lainaa ei palauteta palautuskehotuksista ja laskuvaroituksesta huolimatta, kirjasto lähettää asiakkaalle laskun korvattavasta aineistosta (vähintään 80 €/kirja). Laskun lähettämisen jälkeen aineisto siirtyy asiakkaan omaisuudeksi eikä sitä voi enää palauttaa kirjastoon. Ks. palveluhinnasto.

 

*Sopimuksesta kirjan voi korvata tuomalla tilalle uuden kappaleen. Ota yhteyttä loans@uwasa.fi 

 

Perimämme maksut perustuvat yliopistolakiin (558/2009), valtion maksuperustelakiin (150/1992) ja Valtioneuvoston asetukseen (1082/2009) yliopistojen toiminnasta perittävistä maksuista sekä lakiin 513/1999 saatavien perinnästä.

 

Maksaminen

 

Myöhästymismaksut voi maksaa verkkomaksuina Tritonian Finnassa. Kirjastossa voit maksaa kortilla. Enimmäismaksu on 100 euroa kerralta.

 

Verkkomaksu Tritonian Finnassa

 

Voit maksaa verkossa Tritonian Finnassa kotimaisten verkkopankkien kautta ja maksukortilla. Netissä voit maksaa myöhästymismaksuja palautetuista tai uusituista lainoista.

Kun maksat verkossa, koko summa on maksettava kerralla.

 

Ohjeet:

  • Kirjaudu sisään Finnaan
  • Siirry tilillesi ja Maksuvälilehdelle.
  • Valitse Maksu verkossa
  • Kun olet suorittanut maksun, palaa Finnaan, jotta maksu kirjautuisi kirjaston järjestelmään ilman viivettä.
  • Verkkomaksu ei ole mahdollista palvelukatkojen aikana.

 

Maksunvälittäjä

Maksunvälityspalvelun suorittaa välittäjänä toimiva Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy tiliotteessa tai korttilaskussa vastaanottajana ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:lla on maksulaitostoimilupa.

 

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puh: 0207 181830

www.paytrail.com

 

 

 

© Tritonia 2014-2024